ΙΣΤΟΡΙΑ

Πώς έγινε το Ρεμούτσικο η ταβέρνα της καρδιάς μας

image-348984-istoria1-c20ad.jpg image-348985-istoria2-e4da3.jpg

Γυρνάμε λίγο πίσω το χρόνο στο 1982, τότε που ο πατέρας μας Κώστας Δήμας, ένα «αγριεμένο» νιάτο για την εποχή εκείνη, είχε την ιδέα να μετατρέψει την αποθήκη του πατέρα του σε ένα μικρό ταβερνείο (κουτούκι).

​​​​​​​Το όνομα αυτού: Ρεμούτσικο, το οποίο προέρχεται από τη λέξη "ρεμούλα" ή "τράκα", μία λέξη που χρησιμοποιούσε ο παππούς μας στην αργκό της τότε εποχής. Η ιδέα για το Ρεμούτσικο άρχισε να παίρνει μορφή, και χρόνο με το χρόνο από ένα μικρό δωμάτιο με λιγοστά τραπέζια έγινε η ταβέρνα της γειτονιάς. Οι σπιτικοί μεζέδες του άρχισαν να γίνονται γνωστοί και να προσελκύουν κόσμο κι από άλλες περιοχές. Τα χρόνια πέρασαν, το μικρό ταβερνείο μεγάλωσε και έγινε η ταβέρνα της καρδιάς μας. Έχοντας αναλάβει πλέον τη «βαριά» σκυτάλη του Ρεμούτσικου, συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και αγάπη αυτό που μας δίδαξε ο πατέρας μας, να σεβόμαστε τον πελάτη! 

Στόχος μας είναι η κάθε επίσκεψή σας στο Ρεμούτσικο να είναι μια ονειρεμένη γευστική εμπειρία. Αυτό είναι το σπίτι μας, αυτό είναι το Ρεμούτσικο και σας υποδεχόμαστε στην οικογένεια μας!

Ηλίας & Παναγιώτης